Jobs & Careers

Are you ambitious, energetic and eager to join a fast-moving international organization? Scanavo is a great place to work and we’re always looking for talented employees. At Scanavo, we create an environment where people are inspired to be the best they can be.

International Projekt Koordinator med grafisk forståelse søges til Scanavo A/S

Vil du trives i en spændende stilling som blandt andet omhandler projekt koordinering og ordrebehandling? Er du kreativ, har pondus og arbejder struktureret? Hvis ja, så er du måske den Internationale projekt koordinator ScanPeople søger for vores søsterselskab Scanavo A/S.

Scanavo A/S

Er en danskejet, international virksomhed – blandt de førende i verden inden for Media Packaging & branding. Scanavos unikke produkter sælges gennem egne kontorer i Europa, Asien og Nordamerika til verdens førende producenter af film, spil og musik – herunder de store Hollywoodstudier. Yderligere info findes på www.scanavo.com og www.steelbook.com

Teamet

Du bliver en del af et ungt og dynamisk team, der alle arbejder hårdt for at få Scanavo A/S’s fantastiske produkter og brands ud til film-, musik- og games industrien. Scanavo formår til stadighed at være banebrydende i sin produktudvikling: Vi arbejder blandt andet med SteelBook® konceptet, som er et eksklusivt alternativ til den traditionelle plasticboks der har opnået stor succes i hele verden og er i fortsat udvikling.

Jobbet

Som International Projektkoordinator, vil du fungere som et centralt bindeled mellem vores kunder, vores salgsafdeling og produktionen. Du vil stå for vores kunders projekt management, koordinere produktionen herunder booking af produktionskapacitet, ordrebehandling, transport bookinger, og deriblandt en række spændende ad hoc opgaver. Ligeledes vil der være en kreativ rolle i forhold til rådgivning indenfor artwork, tilretninger og design oplæg.

Du vil få en international kontaktflade og få direkte kundekontakt til filmstudier og spilproducenter i hele Europa og have tæt kontakt til Scanavos kontorer i Østen og Nord Amerika.

Erfaring og kvalifikationer:

  • Det er et must at have erfaring med projektstyring og gerne kundekontakt på alle niveauer.
  • Gerne erfaring fra reklamebureau, trykkeri eller lignende.
  • God forretningsforståelse.
  • Gerne forståelse for multimedie og grafisk produktion.

Personlighed

  • Kvik – hurtig opfattende, servicemindet .
  • Høj arbejdsmoral og kunne lide et højt tempo.
  • Struktureret / detalje orienteret.
  • Kreativ.
  • Positiv og løsningsorienteret.

Sprog

Gode sprogkundskaber – engelsk på højt niveau i skrift og tale er et must (engelsk er koncern sprog) behersker du i tillæg andre sprog er det en fordel, men ikke et krav.

Du tilbydes

Et kreativt job i en spændende branche i vækst med masser af udfordringer og muligheder.

Opstart

Hurtigst muligt, men vi venter på den rette.

Ansøgning

Kan du nikke genkendende til ovenstående og er du klar til nye udfordringer, er du velkommen til, at sende CV og en motiverende ansøgning med mail til info@scanpeople.dk – For yderligere information kan Liselotte Schwanenflügel Jensen eller Flemming Juliussen fra ScanPeople kontaktes på telefon 43 31 00 71 – www.scanpeople.dk

Vi ser frem til, at modtage din ansøgning!

Om ScanPeople

ScanPeople er en solid og dynamisk danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement.

Scanavo Quote